Vellukka avslutning for barn og unge!

Avslutninga føregjekk ute i det fine sommarvèret.

Tysdag hadde barn og unge i klubben avslutning. Det var ikkje alle som kom i det flotte sommarvèret, men dei som kom fekk vera med på ei avslutning der alt føregjekk ute. Me hadde ulike leikar og aktivitetar, og til slutt fekk alle sjokolade og is.

Det vert no ikkje fleire eigne treningar for barn før sommaren. Treningane for vaksne og ungdomar fortset utover våren til same tider som før. Det same gjer open hall alle dagar me har dette. Barn som vil spela vidare utover våren kan koma på open hall for alle i fylgje med vaksne eller på andre treningar etter avtale med Håvard (91535549, havard@hbtk.no).

Me ynskjer dei som no tek sommarpause ein god sommar og velkomne tilbake til hausten!

Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.