Sommarferie!

Hardanger BTK har no teke sommarferie.

Open hall for pensjonistar og andre kl. 11.00-12.30 på torsdagar fortset gjennom sommaren. Alle er velkomne, men barn må koma i fylgje med vaksne eller etter avtale.

Dei andre faste tidene utgår i ferien, men ein del av oss vil møtast for å spela også til andre tider. I den interne facebookgruppa vil me leggja ut info om når nokon av oss vil vera i hallen etter kvart som dette vert bestemt. Alle er velkomne når det er folk i hallen, men barn må koma i fylgje med vaksne eller etter avtale.

Ta kontakt med Håvard (91535549, havard@hbtk.no) dersom du vil bli medlem i den interne facebookgruppa. Ta også kontakt med Håvard dersom du ynskjer å verta informert om når det vert folk i hallen eller dersom du ynskjer å låna hallen i ferien.

Me minner elles om at det er utebord i parkar og ved skular i Norheimsund og Øystese.

Info om når dei faste treningane og dei andre dagane med open hall startar opp att kjem når dette er klart. Elles så vil det dukka opp diverse nyhende både på hbtk.no, på den opne facebooksida og i den interne facebookgruppa i løpet av sommaren.

Hardanger BTK ynskjer alle medlemer og andre bordtennisvener ein god sommar!!

Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.