Vellukka kursveke!

Gundars Rusis og Roger Andersson viser teknikk under klubbtrenarkurset.

Denne veka har Hardanger BTK gjennomført to kurs. Måndag 19. oktober deltok sju medlemer av styret og sportsleg utval på kurs om «Klubbens styrearbeid i praksis» i regi av Vestland idrettskrets med Eli Orre som kurshaldar. Kurset vart gjennomført digitalt.

Torsdag 22. oktober var det klubbtrenarkurs i regi av Noregs bordtennisforbund med landslagstrenar og klubbutviklar Gundars Rusis som kurshaldar. Kurset vart gjennomført i Norheimsund idrettshall. Tolv deltakarar frå Hardanger BTK, Framnes kristne vidaregåande skule og Søre Neset IL var med på kurset.

Hardanger BTK takkar kurshaldarane for gode og lærerike kurs!

Kurset starta med ei teoriøkt.
Gundars og ein del av deltakarane frå Hardanger BTK
Deltakarane fekk prøva seg på ulike øvingar med stigen.
Hardanger BTK spanderte pizza, brus og twist på alle frammøtte.
¨Gundars viser forehand.
Gundars viser forehand.
Tennisball vart brukt i fleire øvingar.
Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.