GBS ny hovudsponsor for Hardanger BTK!

Hardanger BTK kan med stor glede melde om at GBS Entrepenør AS vert hovudsponsor for klubben dei neste to sesongane! Dette vil vera synleg både på våre nye spelar- og overtrekksdrakter, under arrangement og i andre samanhengar. GBS har vore eliteseriesponsor for klubben dei siste sesongane. 

GBS er eit entrepenørfirma som held til i Øystese. Meir info om dei finn du her.

GBS er flinke til å støtta lokale lag og organisasjonar, og no får altså Hardanger BTK nok ein gong glede av dette! Me gler oss over at GBS vil vera ein av våre viktigaste støttespelarar i tida framover.

Me takkar GBS for at dei ser verdien av det arbeidet me gjer i klubben, og for at dei difor vel å gå inn som hovudsponsor for oss! Me ser fram til samarbeidet!

Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.