Thon Hotel Sandven ny hovudsponsor for Hardanger BTK!

Hardanger BTK kan med stor glede melde om at Thon Hotel Sandven vert hovudsponsor for klubben dei neste to sesongane! Dette vil vera synleg både på våre nye spelar- og overtrekksdrakter, under arrangement og i andre samanhengar. Thon Hotel Sandven har vore sponsor for klubben også dei siste tre sesongane. 

Thon Hotel Sandven er eit tradisjonsrikt hotel frå 1857, som ligg midt i Norheimsund sentrum. Du kan lesa meir om dei her.

Thon Hotel Sandven er eit hotel som er flinke til å støtta lokale lag og organisasjonar, og no får altså Hardanger BTK nok ein gong glede av dette! Me gler oss over at Thon Hotel Sandven vil vera ein av våre viktigaste støttespelarar i tida framover.

Me takkar Thon Hotel Sandven for at dei ser verdien av det arbeidet me gjer i klubben, og for at dei difor vel å gå inn som hovudsponsor for oss! Me ser fram til samarbeidet!

Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.