Klart for seriekampar for laga våre!

Frå venstre: Roger, Jack, Raif og Jan Roger er klare for nye eliteseriekampar

Denne helga spelar alle våre fire serielag kampar. Eliteserielaget spelar fire kampar på Austlandet. Laurdag møter me Snarøya BTK på Fornebu kl. 13.00 og Nidaros BTK på Lørenskog kl. 18.00. Sundag møter me B-72 på Lørenskog kl. 10.00 før me møter Laksevåg BTK same stad kl. 15.00. Les meir om helgas kampar her.

Hardanger BTK håpar arrangørane vil streama kampar eller sørga for live resultatservice, men veit ikkje dette sikkert.

Meir informasjon om eliteserielaget vårt finn du under «Eliteserien 2022-2023» i menyen øvst på sida.

Terminliste, resultat, tabell og oversikt over årets lagspelar finn du her.

4. divisjonslaget vårt spelar laurdag to kampar i Bergen. Laget møter Heros 3 og Fjell 3. Eigentleg skulle me ha møtt Stord 4, men dei har gjeve walkover og me møter difor Fjell 3 i staden for stordabuene.

5. divisjonslaga våre spelar heimekampar mot Heros 4 i Hardanger Bordtennishall laurdag. Hardanger 4 møter Heros 4 kl. 11.00, og når den kampen er ferdig er det Hardanger 3 som møter bergenserane. Vel møtt til dei som vil koma for å sjå på kampane! Det vil også vera plass til å spela samstundes dersom nokon ynskjer det.

Me ynskjer laga våre lukke til i helga!

Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.